Рівненщина отримає ще 21 підприємця

підпр33      10 серпня 2015 року у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся успішний захист бізнес-планів у слухачів групи № 309 «Підприємець-початківець».

      У підсумку інтенсивного навчання та прикладених слухачами й викладачами зусиль Рівненщина отримає ще 21 підприємця.

     Під час навчання слухачі прослухали курс  з 8 предметів економічного напряму та правових основ підприємництва. Про якість навчання свідчить точність розрахунків економічних показників діяльності, знання податкового законодавства, бухгалтерського обліку, відповідність стандартам оформлення документації тощо.

Спектр видів діяльності, якими планують займатись випускники досить широкий: це і виробництво, і торгівля, і сфера послуг.

підпр11      Серед найбільш оригінальних та актуальних бізнес-планів потрібно відзначити план Романа Алексійчука «Послуги з управління житловою та іншою нерухомістю», Анни Зощук «Студія засмаги», Лариси Ягупової  «Інформаційно-консультаційні послуги в банківській сфері» (робота з повернення кредитів).

     Викладач Віктор Голуб відзначив високу якість підготовки слухачами бізнес-планів, непогані перспективи у веденні ними бізнесу.

     Серед кращих, на думку заступника директора РЦПТО ДЦЗ Руслани Бодренко, потрібно виділити  роботи випускників Едуарда Суслова «Оптово-роздрібна торгівля електротехнічною продукцією»,  Юрія Мацьохи  «Виробництво палетної заготовки» та Тараса Лещука  «Ремонт взуття» (територія діяльності - сільська місцевість).

підпр22    Сподіваємося, що наші випускники, реалізувавши на практиці свої бізнес-плани, отримають значні прибутки для себе та своїх сімей, матимуть незалежність у своїй діяльності, а держава, в свою чергу, збільшить надходження до бюджету, будуть задіяні нові робочі місця, впроваджені цікаві підприємницькі ідеї.

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6508892
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
825
3274
825
6487465
16132
94288
6508892

Ваш IP: 3.15.10.137
На сервері час : 2024-05-06 12:36:36
return_links(3); ?>