Спільними зусиллями забезпечимо зайнятість населення

Сарни 111 серпня 2015 року відбулася презентація можливостей Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, зокрема його навчального відділення у м. Сарни, для роботодавців північних районів Рівненської області.   

На заході були присутні роботодавці Володимирецького, Дубровицького,  Рокитнівського, Сарненського районів, представники районних центрів зайнятості та місцеві ЗМІ (газета "Сарненські новини", телерадіокомпанія "Полісся").

Заступник  директора ЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко та завідувач відділення Іван Гаврилюк інформували учасників заходу про можливості професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації  за 6 ліцензованими професіями та 20 різноманітними напрямами навчання  на базі цього навчального відділення.

Структура відділення, його матеріально-технічна база  та висококваліфікований викладацький склад (4 штатних та 68 позаштатних викладачів і майстрів виробничого навчання) дозволяють забезпечити місцевий ринок праці найбільш затребуваними робітничими кадрами: продавцями, касирами, кравцями, мулярами, операторами котелень.

Сарни 2

Зручне транспортне сполучення з м. Сарни сприяє доступності професійного навчання дорослого населення усіх вищеназваних районів. Так, відстань проїзду слухачів з навколишніх  районів до відділення РЦПТО ДСЗ у  м. Сарни  становить не більше 70 кілометрів. Для порівняння, проїзд до м. Рівне - біля 200 кілометрів.

Роботодавці ознайомилися з матеріально-технічною базою, навчально-методичним та інформаційним забезпеченням навчального закладу. Вони були вражені  наявним обладнанням вітчизняного та  іноземного виробництва, що використовується у навчально-виробничому процесі.

Підсумком презентації були змістовні  й цікаві  виступи роботодавців та їх  представників, які висловили своє задоволення побаченим та почутим, поставили чимало актуальних запитань і отримали на них конкретні відповіді.

Сарни 5На завершення усі учасники презентації висловили свою впевненість у тому, що така співпраця допомагає у вирішенні одного із  найважливіших соціальних питань  - забезпечення зайнятості населення, та запевнили у подальшій плідній співпраці.

 

 

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6508404
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
337
3274
337
6487465
15644
94288
6508404

Ваш IP: 18.216.205.123
На сервері час : 2024-05-06 04:53:24
return_links(3); ?>