Демобілізовані учасники АТО започаткують власну справу

нові підприємці 2

17 серпня у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості вчання 14 слухачів завершили навчання за напрямом «Підприємець-початківець». Вони навчалися за направленням Володимирецького  районного центру зайнятості.

  Особливістю цієї групи було те, що четверо слухачів є учасниками АТО і прийшли на навчання після демобілізації із зони бойових дій на сході нашої країни.

 Колишні воїни прагнуть якнайшвидше  повернутися до мирного життя, займатися справою, яка приноситиме моральне та матеріальне задоволення, взяти на себе відповідальність за своїх дітей, рідних.

 У наш час підприємництво - одна з найбільш перспективних сфер діяльності, адже попит на товари першої необхідності, зокрема на продукти харчування, одяг, побутові послуги населенню - доволі стабільний. Саме ці фактори  стали  вирішальним при виборі виду діяльності майбутніми підприємцями.

нові підприємці 1Для входження у світ бізнесу підприємцям-початківцям необхідні знання, ентузіазм, вміння та бажання знайти своє місце в житті. Щоб успішно працювати, адже: «Успіх - це те, що створює великих людей» (так казав Наполеон), необхідно постійно вивчати потреби ринку, вміти витримувати шалену конкуренцію, продумати стратегію встановлення цін, дбати про розширення асортименту та покращення якості продукції.

Професійний  та життєвий досвід у слухачів є, а вмінню успішно вести власну справу, основам обліку, оподаткування, складання звітності і  розробці бізнес-планів  вони навчилися на  курсах «Підприємець-початківець».

Як видно з підготовлених бізнес-планів, слухачі  планують працювати  в різних  сферах діяльності як фізичні особи - підприємці, тепер уже самостійно піклуючись про стабільність власної справи.

Успіхів в роботі, достатку, задоволення від отриманих результатів праці побажали майбутнім підприємцям викладачі та спеціалісти служби зайнятості.

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6501207
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2508
3605
13741
6466835
8447
94288
6501207

Ваш IP: 3.145.15.1
На сервері час : 2024-05-03 19:42:17
return_links(3); ?>