Вивчення програмного забезпечення «1С:Підприємство – Бухгалтерія для України 8.2» - шлях до працевлаштування

бухг 520 серпня завершила навчання група слухачів за напрямом «Комп’ютеризований бухгалтерський облік в програмі 1С:Підприємство – Бухгалтерія для України 8.2».  Ці курси підвищення кваліфікації сьогодні є найбільш затребуваними  серед фахівців з економічною освітою - бухгалтерів, менеджерів, економістів та фінансистів.

Відомо, що результативність роботи будь-якого підприємства в наш час багато в чому залежить від удосконалення управління його діяльністю. Працювати більш оперативно з найменшими витратами допомагає автоматизація облікових процесів в організації.

Програмне забезпечення «1С:Підприємство – Бухгалтерія для України 8.2» - це універсальна програма масового призначення, створена для  автоматизації бухгалтерського і податкового обліку на підприємствах, що здійснюють різні види комерційної діяльності: оптову і роздрібну торгівлю, комісійну торгівлю, надання послуг, виробництво тощо.  

бухг 3 8 слухачів, серед яких безробітні  з Рівненської, Хмельницької  та Закарпатської областей, а також слухач, який навчався за власні кошти, протягом місяця під керівництвом викладачів-практиків з багаторічним досвідом роботи опановували основи бухгалтерського обліку, автоматизацію процесів в оптовій та роздрібній торгівлі, виробництві, податковий та бухгалтерський облік і звітність. Протягом курсу слухачі відпрацьовували уміння та навички у середовищі віртуального підприємства.
            Під час іспиту  випускники продемонстрували високий рівень знань та практичних умінь при роботі у програмі «1С:Підприємство – Бухгалтерія для України 8.2». 
       Слухачі висловили вдячність викладачам та адміністрації центру професійно-технічної освіти за високий рівень організації навчального процесу.  Майже всі безробітні, які навчалися за направленням центрів зайнятості, вже мають місця працевлаштування  на підприємствах торгівлі та виробництва за місцем проживання.  

бухг76На завершення іспиту заступник директора РЦПТО ДСЗ з методичної роботи Оксана Зигалова вручила слухачам посвідчення державного зразка, привітала з набуттям нових знань в сфері бухгалтерського обліку і комп’ютерних технологій та побажала їм реалізувати набуті знання і вміння у професійній діяльності.

 

 

 

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6501714
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
3015
3605
14248
6466835
8954
94288
6501714

Ваш IP: 3.17.150.89
На сервері час : 2024-05-03 22:08:59
return_links(3); ?>