Поки навчалися - пошили 36 маскувальних костюмів для потреб воїнів АТО

кравці 221 серпня в Олександрійському навчальному відділенні Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі слухачів, які опановували професію кравця.

 Професійне навчання за  третім кваліфікаційним розрядом проходили 15 безробітних за направленнями Рівненського міського, Дубенського та Острозького міськрайонних, Радивилівського, Здолбунівського та Рівненського районних центрів зайнятості.

За 8 місяців слухачі навчилися конструювати та моделювати легкий жіночий одяг, опанували навики пошиття та сучасного оздоблення швейних виробів, а саме: прямих класичних спідниць, жіночих брюк, літніх суконь з рукавами та без них, блуз, тунік тощо.

кравці 3Серед найкращих слухачів групи -  Юлія Руднік-Гриньків з м.Рівне, яка понад навчальну програму опанувала технологію виготовлення чоловічих та жіночих курток (парок) та виготовила декілька вишиванок, використовуючи  вишивальну машинку з програмним забезпеченням; рівнянка Жанна Стасюк, яка виявила неабиякий талант кравця під час навчання; здолбунівчанка Ганна Семенюк, вироби якої  відрізняються дуже високою якістю виготовлення, та ін.

Виробничу практику слухачі групи проходили на швейних підприємствах Рівненщини – ТОВ «Морган Феніче»  (смт Квасилів), у швейному цеху «Рівнеметалком» та ПВКП «Тахіон» (м.Рівне), на підприємстві «Промінь» (м. Кузнецовськ), а також в приватних ательє та дизайн-студії. Усі слухачі групи отримали позитивні характеристики з місць проходження виробничої практики.

Варто зазначити, що під час свого навчання слухачі групи додатково пошили 36 маскувальних костюмів для потреб воїнів АТО, тим самим зробивши свій внесок у майбутню перемогу України.

            Усі випускниці Центру професійно-технічної освіти показали гарні теоретичні знання та практичні вміння під час державної кваліфікаційної атестації, отримали свідоцтва державного зразка про присвоєння третього кваліфікаційного розряду з професії «кравець» та готові стати до роботи.

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6501093
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2394
3605
13627
6466835
8333
94288
6501093

Ваш IP: 3.138.118.250
На сервері час : 2024-05-03 18:57:48
return_links(3); ?>