Безробітні наочно пересвідчуються у широких можливостях отримання професії у Рівненському центрі профтехосвіти служби зайнятості

    ізигаIMG 2959  Продовжується практика ознайомлення безробітних з можливостями професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

    Днями безробітним Рівного презентували професію монтажника інформаційно-комунікаційного устаткування.

     Заступник директора РЦПТО ДСЗ Оксана Зигалова, старший майстер Віктор Красовський та позаштатний викладач Віктор Римар поінформували учасників зустрічі про зміст професії, навчальний план і програму, матеріально-технічне і програмне забезпечення навчального процесу.

   ікрасIMG 2974  У програмі курсу, який триває 5 місяців, вивчаються технологія роботи з інформаційно-комунікаційним устаткуванням; проектування, монтаж та обслуговування апаратного забезпечення інформаційно-комунікаційних мереж;    програмне забезпечення інформаційно-комунікаційних систем.

     Навчання здійснюється в спеціалізованій лабораторії, що укомплектована найсучаснішими комп’ютерами та обладнанням одного з провідних виробників мережевого устаткування Cisco Systems. В кабінеті є міні-АТС, працює навчальна мережа, яку проектують та налаштовують слухачі в залежності від поставлених практичних завдань. Кожен зі слухачів забезпечений для цього набором мережевого обладнання (маршрутизаторами, свічами, патч-панелями, Wi-Fi-адаптерами тощо). Навчання проводять досвідчені викладачі, які мають міжнародні сертифікати.

По завершенню навчання слухачі отримують свідоцтво державного зразка, а також мають можливість скласти іспит в Cisco Systems та отримати статус міжнародного фахівця, чиє свідоцтво визнається більшістю країн світу.

     У результаті вивчення курсу випускник отримує не тільки теоретичні знання, але й практичні навички у роботі з інформаційно-комунікаційним устаткуванням, бо у центрі дотримуються гасла «Ми навчаємо, щоб не лише знати, але і вміти робити та заробляти».

     Професія монтажника інформаційно-комунікаційного устаткування потрібна на ринку праці. Такий фахівець може працювати системним адміністратором, продавцем-консультантом в магазині комп’ютерної техніки, менеджером з постачання комп’ютерної техніки та обладнання, інженером-електроніком тощо.

     Професії сфери туризму, готельного господарства і ресторанної справи безробітним з Рівненського району презентували у навчально-виробничому комплексі РЦПТО ДСЗ. Вихователь Інна Лугова провела екскурсію навчальними кабінетами і лабораторіями, показала сучасне устаткування, яке використовується під час навчального процесу, розповіла про ті навики, які матимуть випускники, та співпрацю з роботодавцями, що підвищує ймовірність працевлаштування.

  сайтпсюкDSCF0805   З безробітними зустрівся директор РЦПТО ДСЗ Володимир Псюк, який закликав використати шанс отримати сучасну професію з допомогою служби зайнятості.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6499311
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
612
3605
11845
6466835
6551
94288
6499311

Ваш IP: 18.221.154.151
На сервері час : 2024-05-03 07:44:13
return_links(3); ?>