Випускники-токарі мають стовідсоткове працевлаштування

    за верстатомDSCF0907 Матимуть роботу усі випускники групи токарів, які днями пройшли державну кваліфікаційну атестацію в Олександрійському відділенні Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Направлені центрами зайнятості Рівненської та Хмельницької областей безробітні отримали професію, яка має хороші перспективи на ринку праці.

   У РЦПТО ДСЗ велику увагу приділяють навчанню найбільш потрібним професіям металообробки – токар, фрезерувальник, електрозварник ручного зварювання, верстатник широкого профілю, слюсар-ремонтник, слюсар з ремонту автомобілів. Вони завжди були і є потрібними на виробництві, а справжніх професіоналів високо цінують роботодавці.

    Присутній на іспиті представник НВФ ПП «Продекологія» (м. Рівне) П.Смоляр підкреслив, що на підприємстві дуже потрібні токарі, адже мають значні замовлення. Він також зазначив, що справжній майстер токарської справи вигартовується у процесі роботи, звичайно, при бажанні пізнавати секрети обробітку металу.

   В Олександрійському відділенні РЦПТО ДСЗ створено усі умови для успішної підготовки висококваліфікованих робітників. Є парк сучасних металообробних верстатів, зокрема й з програмним керуванням, обладнані навчальні майстерні, використовуються сучасні інформаційні технології. При розробці навчальних планів та програм враховуються вимоги роботодавців.

  вітошкоDSCF0917   Майстер виробничого навчання Сергій Вітошко розповів, що відповідно до програми слухачі вивчають спецтехнологію; матеріали та технологію машинобудування; допуски та технічні вимірювання; читання креслень; електротехніку з основами промислової електроніки; охорону праці; інформаційні технології та ін. Тривалість навчання - 8,3 місяця. Виробничу практику слухачі пройшли успішно, здебільшого, на місцях майбутнього працевлаштування.

   Токар - найбільш поширена професія у сфері механічної обробки металів та інших матеріалів, представники якої працюють в усіх галузях господарського комплексу: механічних, ремонтно-механічних, інструментальних цехах різних галузей господарства, в майстернях у сільському господарстві, будівництві, сфері побуту.

   Ось і теперішні випускники незабаром стануть до роботи. А вдосконалюватися у професії, дбати про свою робітничу репутацію їм побажала, вручаючи документи про закінчення навчання, заступник директора РЦПТО ДСЗ з навчально-виробничої роботи Рувслана Бодренко. бодренкоDSCF0930

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6501686
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2987
3605
14220
6466835
8926
94288
6501686

Ваш IP: 3.142.197.212
На сервері час : 2024-05-03 21:37:50
return_links(3); ?>