Вітаємо з Днем захисника України та святом Покрови Пресвятої Богородиці!

ДЗУШановні колеги, слухачі, випускники, партнери-роботодавці!

     Щиро й сердечно вітаємо вас із Днем захисника України та святом Покрови Пресвятої Богородиці! Ці свята нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, увібрали в себе славу українського козацтва та уособлюють мужність і героїзм оборонців й визволителів рідної землі впродовж усієї багатовікової української історії.

     Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу.

     Бажаємо міцного здоров'я, успіхів, щастя вам та вашим рідним і близьким, миру та злагоди нашій рідній Україні. У цей день ми висловлюємо подяку всім захисникам нашої Вітчизни, які у складі воїнів Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Національної гвардії України, Служби безпеки України, добровольчих батальйонів сьогодні захищають незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

     Сердечно бажаємо вам наснаги на успішні починання на користь Вітчизні. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.

     Особливі вітання та низький уклін нашим співробітникам, слухачам та випускникам, які захищали і захищають нашу землю від агресора на полі бою. Ми пишаємося вами!

З повагою

Адміністрація Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6501061
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2362
3605
13595
6466835
8301
94288
6501061

Ваш IP: 13.58.247.31
На сервері час : 2024-05-03 18:22:55
return_links(3); ?>