На тренінгу вчили бути собою

   сайт2тренінг  Затребуваність, успішність, хороші стосунки і висока якість життя, якщо простіше - щастя, залежать не стільки від зовнішніх обставин і досягнень, скільки від внутрішнього змісту особистості і його/її навичок взаємодії з зовнішнім світом.

     Саме цю зону розвивали слухачі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості на психологічному тренінгу «Мистецтво бути собою», який відбувся 19 жовтня. Заняття, організувала і провела практичний психолог РЦПТО ДСЗ Ірина Гарнага, за участю та підтримкою кандидата психологічних наук, тренера-оргконсультанта, коуча, доцента кафедри загальної психології та психодіагностики Рівненського державного гуманітарного університету Інни Дружиніної.

    сайттренінг1-1 Слухачі, що взяли участь у тренінгу, навчалися і тренувалися новим формам поведінки, способам гармонізації особистості та навичкам, незамінним у побудові стосунків.

     Психологи при роботі з учасниками тренінгу застосовували методику Басса-Дарки (на визначення рівня агресії), тест-опитувальник Томаса (для вивчення стилів реагування у конфліктних ситуаціях ) та методику Елерса (вивчення мотивацій до успіху).

     Після закінчення зустрічі учасники відзначили високий рівень знань та майстерність психологів, що дали можливість бути собою у щирому контакті з іншими,навчили самопізнанню та розвитку особистої ефективності, а це той досвід, дефіцит якого відчуває більшість з нас.

     На тренінгу була створена безпечна, душевна і просто приємна атмосфера довіри і прийняття, яка дає можливість щиро поділитися своїм досвідом та дізнатися про досвід інших.

     Подібні тренінги психологічна служба РЦПТО ДСЗ організовуватиме й надалі, аби допомогти слухачам адаптуватися до навчального процесу, а педагогам – запобігти синдрому професійного вигорання. Слідкуйте за нашими анонсами!

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6490629
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
310
2853
3163
6466835
92157
69298
6490629

Ваш IP: 3.12.41.106
На сервері час : 2024-04-30 01:44:35
return_links(3); ?>