У Костопільському відділенні підготували продавців продовольчих товарів

     сайткостопіль-продавціIMG 8345 У Костопільському навчальному відділенні Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулася державна кваліфікаційна атестація у групі № 238 «Продавець продовольчих товарів». Слухачі добре засвоїли програмний матеріал, а виробниче навчання та практика дали їм хороші практичні навички. Ольга Ковальчук, заступник голови правління по кадрах та організаційно-кооперативній роботі правління райспоживспілки, яка була присутня на державній кваліфікаційній атестації, висловила своє задоволення з приводу підготовки слухачів. За її словами, райспоживспілка готова надати продавцям робочі місця і очікує від них сумлінного ставлення до своїх обов’язків.

    сайткостопіль-продавціIMG 8343 Ольга Арсентіївна зазначила: «Правління Костопільської райспоживспілки вже давно і плідно співпрацює з Рівненським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. За направленнями районного центру зайнятості щороку проводиться підготовка груп слухачів за професією «продавець продовольчих товарів». Багато випускників успішно працюють на підприємствах торгівлі та громадського харчування в системі споживчої кооперації району. Дирекція комбінату громадського харчування використовує можливість провести підготовку продавців продовольчих товарів за індивідуальною формою навчання. Ось і зараз проходить навчання продавець для магазину в село Чудви. Цьогоріч уже навчено 20 працівників для торгових підприємств споживчої кооперації. Наша співпраця дає можливість навчити та працевлаштувати молодь в торгові підприємства кооперації, зокрема в сільській місцевості. Сподіваємося, що така ефективна взаємодія підприємства і навчального закладу продовжуватиметься».

     Методист Рівненського ЦПТО ДСЗ Наталія Місюра, вручаючи свідоцтва, щиро привітала випускників, побажала успіхів у роботі і висловила впевненість, що вони будуть успішно працювати у сфері торгівлі.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6490386
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
67
2853
2920
6466835
91914
69298
6490386

Ваш IP: 18.227.161.132
На сервері час : 2024-04-30 00:29:06
return_links(3); ?>