Майстри виробничого навчання підвищують свою кваліфікацію і залучають слухачів до участі у профільних семінарах та майстер-класах

    сайтPA222283 Дві групи перукарів, які навчаються у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, взяли участь у відкритому демонстраційному семінарі «Салонні техніки стрижок та фарбування». Відомі майстри, офіційні представники T-LabProfessional - колорист Денис Порошин та технолог стрижок В’ячеслав Балацький – ознайомили учасників з найновішими техніками від провідних викладачів VTACADEMY, навчили створювати рецепт фарбування за ексклюзивною технологією «9 кроків», продемонстрували переваги роботи з професійною косметикою для волосся T-LabProfessional.

     сайт пер20151022 103234Найцікавішою частиною, звичайно, були розповіді про новітні тенденції в перукарському мистецтві та майстер-клас зі створення нових образів з допомогою професійних інструментів та професійної косметики для волосся. Учасники отримали дипломи, а ще - неоціненний досвід та задоволення від спілкування.

     Слід зауважити, що майстри виробничого навчання Анна Зотік та Вікторія Рибальченко, як й інші їх колеги, за сприяння керівництва РЦПТО ДСЗ, намагаються постійно брати участь у майстер-класах, навчальних семінарах, виставках та конкурсах. Це допомагає підвищувати кваліфікацію, бути обізнаними із найновішими тенденціями розвитку індустрії краси, щоб передавати свої знання слухачам, навчати їх передовим технологіям та виховувати прагнення до самовдосконалення та розвитку.

     Приміром, майстри виробничого навчання Анна Зотік та Лілія Мельник відвідали міжнародну виставку «InterCHARM – 2015», програма якої була сконцентрована на новинках сфери краси, демонстрації нових технологій, а     в експозиції були стенди 415 компаній, що представляють продукцію нових та давно відомих на ринку брендів. Майстри РЦПТО ДСЗ вивчали ті напрями експозиції, за якими проводиться навчання безробітних. виставка20150916 152937

     Участь у таких масштабних виставках, спілкування з фахівцями світового рівня допомагає у вирішенні багатьох професійних проблем і придбанні неоціненного досвіду. А це, у свою чергу, сприяє осучасненню навчальних планів та програм, які застосовуються у РЦПТО ДСЗ при навчанні перукарів, візажистів, манікюрників, педикюрників, косметиків.

     До речі, у центрі намагаються так організувати навчання робітників сфери індустрії краси, аби на державних кваліфікаційних атестаціях випускники могли представити цілісні образи-моделі, до створення яких доклали б рук майбутні фахівці багатьох професій. У цьому напрямі уже є позитивний досвід, який презентували роботодавцям, і отримали від них схвальні відгуки.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6491544
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1225
2853
4078
6466835
93072
69298
6491544

Ваш IP: 18.217.144.32
На сервері час : 2024-04-30 08:27:13
return_links(3); ?>