Відбувся семінар бібліотечних працівників системи профтехосвіти Рівненщини

     президія004 Нещодавно на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся семінар бібліотечних працівників професійно-технічних навчальних закладів області «Національно-патріотичне виховання учнів у професійно-технічному навчальному закладі». Завдання семінару - організація роботи працівників бібліотек щодо реалізації положень «Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді», затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України.

     Під час семінару відбулася презентація освітніх послуг навчально-виробничого комплексу Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Це відділення готує робітників за професіями сфери туризму, готельного господарства та ресторанної справи.

     З інформацією щодо впровадження новітніх інформаційно- комунікативних технологій виступила бібліотекар РЦПТО ДСЗ Антоніна Лисенко. Вона ознайомила колег з електронною бібліотекою інформаційно-бібліотечного ресурсу, яка розміщена на сайті навчального закладу, та системою обслуговування слухачів і педагогічних працівників.

     Методист Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Катерина Сіверс поінформувала учасників семінару про методичні рекомендації щодо виконання завдань «Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді». Цікавим та корисним для роботи був виступ бібліотекаря Соснівського професійного ліцею Надії Себи про практику проведення заходів національно-патріотичного спрямування.

   група037  Наприкінці заходу відбувся круглий стіл, під час якого бібліотекарі обмінялися досвідом роботи. Учасники заходу зійшлися на думці, що бібліотеки мають використовувати широкий спектр технологій, методів і форм роботи, аби сприяти молоді в ефективному навчанні, розвивати у них прагнення до самоосвіти, виховувати справжніх патріотів.

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6491757
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1438
2853
4291
6466835
93285
69298
6491757

Ваш IP: 3.146.105.194
На сервері час : 2024-04-30 09:52:47
return_links(3); ?>