Ініціативні обирають підприємницьку діяльність

    підприємціDSCF0979  У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості 6 та 9 листопада відбувся черговий захист бізнес-планів, розроблених випускниками груп, які навчалися на курсах «Підприємець-початківець». 37 безробітних з Рівного, Здолбунівського, Корецького, Костопільського, Острозького та Рівненського районів вирішили започаткувати власну справу та втілити в життя свої мрії. 

     Приміром, Аліна Чепак та Анастасія Кравченко надаватимуть юридичні послуги, Альона Волкошивець – інформаційно-консультаційні, Дмитро Матрунчик – послуги з електромонтажних робіт, Іван Гонгало, який має великий практичний досвід, – з проектування. Мріє відкрити мобільну кавярню Іванна Гурська, а Оксана Мечкало – манікюрний кабінет.

     Учасник АТО Андрій Білань свою власну справу розпочне у сфері вантажо-пасажирських автоперевезень.  

     Андрій Громадко, розробляючи свій бізнес-план, опрацював великий масив статистичних документів, вдумливо проаналізував конкурентне середовище та коло можливих клієнтів. А планує він зайнятися монтажем внутрішніх інженерних мереж квартир та приватних будинків.

     Ірина Сєдунова та Тетяна Величко хочуть розпочати приватну стоматологічну практику, адже вже мають відповідну освіту, чималий досвід та певне коло клієнтів.

     Роздрібною торгівлею жіночим одягом займеться Лілія Бойчук, торгуватиме зоотоварами Наталія Стрілець, а Сергій Дячук – дрібною побутовою технікою, мобільними телефонами та комп’ютерами. До речі, Сергій Васильович зауважив, що не очікував таких цікавих і корисних занять, які дуже допоможуть у практичній діяльності.

     Зрештою, про це говорила більшість слухачів. Майбутні підприємці дякували викладачам Софії Ремез, Віктору Голубу та Тарасу Тираку за цікаві та насичені заняття.

     А в РЦПТО ДСЗ сподіваються, що наполегливі та ініціативні безробітні уже незабаром стануть успішними підприємцями.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6491443
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1124
2853
3977
6466835
92971
69298
6491443

Ваш IP: 18.191.21.86
На сервері час : 2024-04-30 07:41:20
return_links(3); ?>