На зустріч з професіями

скачанные файлыУ кожної людини - своя доля і свій шлях до успішного працевлаштування. Хтось чітко знає що для цього потрібно зробити, а комусь потрібна допомога, інформація та підтримка інших. Особливо це стосується тих, хто тривалий час не працює та не має професії. Саме вони мають труднощі з працевлаштуванням і їм це зробити самостійно надзвичайно складно.
Для такої категорії безробітних Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості провів Дні відкритих дверей у навчально-виробничому комплексі, який розташований на вул. Підкова,17А. Адже, побувавши безпосередньо на навчальній базі, можна реально оцінити свої бажання та можливості і прийняти правильне та виважене рішення щодо вибору професії і подальшого її здобуття.


Безробітні, які перебувають на обліку у Здолбунівському районному та Рівненському міському центрах зайнятості 14 та 15 січня ознайомились з організацією навчання за професіями ресторанної та перукарської справи, готельного господарства, сфери туризму. Вони мали унікальну можливість отримати інформацію з першоджерел від викладачів та слухачів.
Екскурсії у відділенні проводили майстри виробничого навчання Лугова Інна Петрівна та Дудаш Алевтина Арнольдівна. Вони розповіли про професії, яким навчають та презентували матеріально - технічну базу відділення.
Безробітні на власні очі побачили навчальні майстерні : салон краси, ресторан, кухонні лабораторії, кондитерський цех, бар, міні-маркет, туристичну фірму, навчальний номер для професій покоївка, кабінети -майстерні за професіями манікюрник, косметик, обладнання та інструменти.
Безробітні отримали консультації про умови проживання в гуртожитку готельного типу, проходження виробничої практики.
По завершенню заходів частина безробітних виявила бажання навчатися за професіями перукар, манікюрник, косметик, адміністратор, покоївка, кухар, діловод.
Одже, такі зустрічі є однозначно корисними для тих, хто шукає роботу і є одним із шляхів для вирішення їх проблем з працевлаштування.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6501689
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2990
3605
14223
6466835
8929
94288
6501689

Ваш IP: 3.149.234.141
На сервері час : 2024-05-03 21:41:08
return_links(3); ?>