Здобули професію та стали матеріально незалежними

IMG 473425 січня 2016 року закінчили навчання слухачі, які навчалися на базі Сарненського відділення Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією „Кравець".
Під час навчання слухачі досконало засвоїли теоретичні знання, практичні навики та вміння з технології конструювання та пошиття одягу.
Практику вони проходили на швейних підприємствах міста Сарни та смт. Клесів: в ательє „Олеся" та на підприємстві «Технобуд».
Слухачі виконували роботи згідно навчальної програми виробничої практики. Шили постіль та столовий асортимент, спідниці, брюки, халати, блузи, сукні. Під час практики слухачі виконали кваліфікаційний виріб. Роботодавці позитивно оцінили знання та вміння наших слухачів.
За період практики 4 слухачки: Касперчик Оксана, Кохан Тетяна, Ткачук Тетяна, Пархомчук Наталя пошили постіль та медичні костюми на замовлення для Сарненської ЦРЛ.
По закінченню навчання була проведена державна кваліфікаційна атестація з показом виробів, які виконали слухачі за період навчання в класній майстерні та на виробничій практиці. Члени комісії та роботодавці високо оцінили виконанні роботи. Відмітили акуратність та вдалий дизайн виготовленого одягу.
Після закінчення навчання слухачки Пархомчук Наталія, Кибукевич Вікторіяа, Ткачук Тетяна планують розпочати власну справу.
Пігаль М.П. отримала запрошення працевлаштуватись на підприємство «Технобуд» в смт. Клесів.
Директор ательє „Олеся» Рудевич Є. запропонувала роботу Гончаровій І.М..
Усі слухачі отримали свідоцтво про отримання професії «кравець» 3 розряду. Вони готові самостійно працювати за професією «кравець» і бути фінансово незалежними та матеріально забезпечувати свої сім'ї.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6501985
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
137
3149
14519
6466835
9225
94288
6501985

Ваш IP: 3.22.181.81
На сервері час : 2024-05-04 02:41:03
return_links(3); ?>