Розвиваємо професійні навички й в позаурочний час

 25 січня у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся спеціалізований тренінг для слухачів навчального закладу, що опановують професії  індустрії краси - перукар (перукар-модельєр), манікюрник, педикюрник та косметик.

Метою цього заходу, за словами його організатора, вихователя Ірини Гарнаги, було:  познайомити та подружити між собою слухачів різного віку, навчити їх спільно вирішувати можливі проблемні ситуації на майбутніх робочих місцях,  знаходити спільну мову з клієнтами, а також обмін досвідом.

 

Спеціалізовані  психологічні тренінги, які регулярно організовуються в ЦПТО ДСЗ у вільний від навчання час, користуються серед дорослих слухачів великою  популярністю. До їх проведення залучаються  професійні психологи та тренери. Так, до проведення цього заходу була залучена психолог, бізнес-тренер, оргконсультант, коуч, член Рівненського обласного психотерапевтичного товариства, кандидат психологічних наук, доктор філософії, доцент кафедри загальної психології та психодіагностики РДГУ Олена Главінська, яка орієнтувалася на потреби конкретних учасників, використовувала різноманітні вправи та методики, направлені на  професійний розвиток слухачів Центру.

Проведення тренінгів у навчальному закладі служби зайнятості – це не просто дань моді, це можливість для майбутніх професіоналів отримати максимум корисної інформації за мінімум часу, налаштуватися на позитив, стати більш конкурентоспроможними на ринку праці. Саме тому такі короткострокові заняття у формі тренінгів, семінарів, майстер-класів, що проводяться у відкритій, дружній та доброзичливій атмосфері, є дуже популярними серед слухачів та сприяють становленню справжніх професіоналів. 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6501940
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
92
3149
14474
6466835
9180
94288
6501940

Ваш IP: 18.117.216.229
На сервері час : 2024-05-04 01:44:44
return_links(3); ?>