Майбутні трактористи сідлають «металевих коней» у рівненських господарствах

IMG 4054Виробниче навчання слухачів Олександрійського навчального відділення Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості , що опановують професію тракториста-машиніста категорії А2, відбувається на базах роботодавців – партнерів навчального закладу. За словами старшого майстра Ірини Танасюк, керівники агрофірм радо прийняли у свої колективи майбутніх кваліфікованих трактористів, доручили їм відповідальні ділянки робіт, закріпили за кожним досвідченого наставника. Планову перевірку проходження виробничої практики слухачами Олександрійського навчального відділення вона провела разом із майстром виробничого навчання Павлом Поліщуком.

В особливому агроосередку – Державному підприємстві «Дослідне господарство «Тучинське» Науково-виробничого центру «Соя» Національної Академії аграрних наук України» у с. Тучин Гощанського району підвищують кваліфікацію слухачі Дмитро Вознюк та Віктор Стадник.

Безробітна з Полтавщини стане майстром лозоплетіння

SDC15585Фінансист за освітою, а нині безробітна Ольга Овчаренко із міста Миргород Полтавської області стала слухачкою Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «Виробник художніх виробів з лози». Зареєструвавшись у Миргородській міськрайонній філії Полтавського обласного центру зайнятості, жінка почала вивчати пропозиції щодо нової роботи або навчання. І коли натрапила на інформацію про Рівненський ЦПТО та лозоплетіння, - не вагаючись зробила вибір.

Навчання слухачів Гощанського навчального відділення РЦПТО ДСЗ, а саме тут навчають мистецтву виробів із натуральної сировини, розпочалося наприкінці вересня минулого року і триватиме до червня поточного. Сьогодні у слухачів - виробниче навчання. Майбутні майстри вивчають техніку заготівлі, обробки і підготовки лози до роботи.

УВАГА! ФОРМУЄМО ГРУПИ СЛУХАЧІВ У БЕРЕЗНІ! (ВІДЕО)

D1ФОРМУЄМО ГРУПИ СЛУХАЧІВ У БЕРЕЗНІ! ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ: У ГРУПАХ, ІНДИВІДУАЛЬНО, ЗА ВЛАСНІ КОШТИ, ЗА КОШТИ РОБОТОДАВЦЯ, ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ЕЛЕМЕНТІВ ДУАЛЬНОЇ ФОРМИ, З ВИКОРИСТАННЯМ ДИСТАНЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ.

Звертайтеся у базові центри зайнятості або у навчальний заклад:

0362 68 37 95.

Обирайте професію, здобувайте кваліфікацію та змінюйте життя на краще!

В оздоровчому закладі Львівщини працюватимуть кваліфіковані офіціанти

P90223 15470923 лютого на Львівщині, на базі Медичного реабілітаційного центру МВС України «Перлина Прикарпаття», відбулась державна кваліфікаційна атестація (ДКА) його працівників. Подія неординарна, адже «виїзну» атестацію на присвоєння кваліфікації «Офіціант» 3-го розряду вперше складали на базі лікувально-профілактичного закладу бальнеологічного курорту в м. Трускавець. Атестацію офіціантів проводили за участі директора Рівненського центру професійно-технічної освітидержавної служби зайнятості Володимира Псюка, методиста вищої категорії Раїси Ліхачової та куратора групи – майстра виробничого навчання Анатолія Шолодька.

Напередодні, до Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості звернулося керівництво «Перлини Прикарпаття» - закладу, який забезпечує санаторно-курортне лікування та відпочинок не лише працівників МВС.

Дуальне навчання кухарів у дії. Відчуйте різницю та отримайте насолоду! (епізод 3)

0 02 04 ec9c5f6d4dd1f6bc37a48dde70ecaf39514c4f16c1ec9f4028f6aa1802ccfa95 bb0ef046На навчальній кухні-лабораторії Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості особливе пожвавлення. Тут працюють слухачі - майбутні кухарі. Їм неабияк поталанило: сам шеф-кухар гастрокафе «LOK» Олександр Медведь опікується їхнім виробничим навчанням! Нова форма підготовки кваліфікованих робітників у РЦПТО ДСЗ – з використанням елементів дуальної форми навчання – затребувана і перспективна, адже дозволяє максимально влучно навчати слухачів для роботодавців та враховувати сучасні тенденції і вимоги ринку. Так, відоме рівненське гастрокафе спільно із навчальним закладом буквально «інвестують» у кухарів з тим, аби вже завтра поповнити свої кадри справжніми професіоналами, адаптованими до виробничого процесу.

Цікаві презентації та смачні ідеї оцінили роботодавці

0 02 08 58e5b96390927f845f756e7c1d48f85edfbd559a9bbc74a83137d04ea47b780e 16ae7d1eДержавна кваліфікаційна атестація слухачів Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості – це завжди особлива, піднесена атмосфера, адже випускники презентують свої знання і вміння, підтверджують кваліфікацію та претендують на пропозиції працевлаштування від присутніх роботодавців. На ДКА, що 25 лютого відбувалася у навчально-виробничому комплексі на вул. І.Підкови,17а, свято смаку і професійності подарували майбутні кухарі. Старший майстер РЦПТО ДСЗ Майя Сульжук коментує, що кухарські здібності є у багатьох слухачів, проте відшліфувати їх, вдосконалити вміння, навчити застосовувати отримані знання, використовувати цінний досвід досвідчених майстрів – першочергове завдання навчального закладу. Якісному навчанню сприяють і відмінні умови. До послуг майбутніх кухарів сучасний навчальний комплекс: обладнані майстерні «Бар», «Ресторан», «Банкетний зал», кухня-лабораторія з усіма необхідними цехами, нові індукційні плити, пароконвектомат, су від, вакууматор, професійний інвентар, посуд.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8087702
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
665
4136
9280
8044859
36482
104238
8087702

Ваш IP: 216.73.216.81
На сервері час : 2025-07-09 07:26:05
return_links(3); ?>