На навчальній кухні РЦПТО ДСЗ оживають ніжні півонії та розкішні айстри

IMG 20161216 134538Слухачі Рівненського центру профтехосвіти ДСЗ за професією «Кухар» під час виробничого навчання опановують блок «Мистецтво карвінгу».

Наталія Тис, майстер виробничого навчання, яка має Сертифікат про спеціальне навчання на базі Учбового центру «Академія успіху» (м. Київ), коментує практичні заняття слухачів:

-        Для подальшого удосконалення майстерності кухаря така практика особливо корисна,

а   адже праця на кухні – це творчість та креатив. До того ж, карвінг стає надзвичайно популярним та є елементом естетичного наповнення кулінарних виробів, а навички з оздоблення страв смачними фігурними елементами стануть переконливим бонусом при працевлаштування випускників.

DSCF4221 копияРуслана Бодренко, заступник директора РЦПТО ДСЗ:

-        Ми постійно дбаємо про підвищення кваліфікації викладацького складу РЦПТО ДСЗ. Вміння і навики кваліфіковані майстри виробничого навчання передають своїм слухачам, а це дозволяє максимально враховувати вимоги сучасного ринку і побажання роботодавців. Додам, що, мистецтву карвінгу навчаємо не лише слухачів із числа безробітних, направлених до нас на навчання, але й усіх бажаючих, хто прагне вдосконалити свій професійний рівень. За цим напрямком в РЦПТО організовано спеціальні курси.

Переконайтеся і ви, які розкішні композиції можуть стати окрасою святкового столу, якщо кухар володіє мистецтвом фігурного вирізання овочів… Приєднуйтеся до команди професіоналів!

IMG 20161216 134545

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6499579
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
880
3605
12113
6466835
6819
94288
6499579

Ваш IP: 3.16.29.209
На сервері час : 2024-05-03 12:03:22
return_links(3); ?>