Професійне виготовлення тортів та випікання хліба – мрії про улюблену професію стали реальністю. Запрошуємо стати кондитером!

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

зображення viber 2022 10 03 12 54 24 155Чи не найголовнішим у роботі кваліфікованого кондитера є презентація виробів. Яким би смачним не був, скажімо, торт, якщо він оформлений неналежно, не несе своїм виглядом певну естетичну насолоду, то навряд чи зацікавить покупця та знайде прихильника. Проте вдалий кондитерський виріб – це не обов’язково уквітчана його поверхня. Сучасні вироби відрізняються стриманістю і лаконічністю, їм властивий певний «стиль». А це вже справжня творчість! Виріб може мати оригінальне забарвлення, форму та розмір.

На державній кваліфікаційній атестації слухачі, що обрали професію «Кондитер» і навчалися 6,3 місяця на базі навчально-виробничого комплексу Рівненського центру ПТО ДСЗ, продемонстрували креативність та розмаїття професійних ідей. Вміння випускників оцінювали педагоги і роботодавці. Серед членів кваліфікаційної комісії – колишня слухачка, а нині роботодавець і майстриня виробничого навчання Неля Струмінська та партнер закладу, голова ДКК Ольга Михальчук (ресторан «Foodis»).

#кондитер_рівне_цпто #навчаємо_безробітних_рівне_цпто #нова_професія_нова_робота_рівне_цпто

зображення viber 2022 10 03 12 54 20 501

Кондитери презентували шоколадно-медовий торт із ожиновим конфі, закусочний шпинатний несолодкий торт із червоною рибою та ікрою, торт «Наполеон», тістечко «Горіх», торти «Шоколаний», «Червоний оксамит» та білий хліб. Сучасне кондитерство відрізняється оригінальними рецептами та новими ідеями. До таких належить, зокрема, виріб з рибою.

зображення viber 2022 10 03 12 54 26 086

зображення viber 2022 10 03 12 54 23 856

зображення viber 2022 10 03 12 54 26 827

зображення viber 2022 10 03 12 54 25 422

зображення viber 2022 10 03 12 54 24 446

зображення viber 2022 10 03 12 54 24 797

Тарас Ковальчук із Острожчини – демобілізований учасник АТО/ООС, контрактник. Обрав навчання у Рівненський центр ПТО ДСЗ, аби кваліфіковано працювати на хлібопекарні. Чоловік здобув професійні знання та навички і займеться улюбленою мирною справою – випіканням хліба на місцевому виробництві. Його кваліфікаційна робота - хлібобулочний кондитерський виріб – найголовніша страва на столі!

 зображення viber 2022 10 03 12 54 22 289

Світлана Рибачок, майстриня виробничого навчання (зліва) та Руслана Бодренко, заступниця директора РЦПТО ДСЗ

Важливо, що більша частина групи кондитерів уже визначилася із працевлаштуванням та готові до самостійної роботи у кондитерських цехах і майстернях.

Майстриня виробничого навчання Світлана Рибачок впевнена у своїх слухачах, адже ті проявляли неабияку активність та відповідальність під час виробничого навчання.

https://www.cpto.rv.ua/index.php/novini/2708-kushtuvati-i-vigotoviti-frantsuzkij-makoron-abo-tarti-z-apelsinovim-kurdom-tse-dvi-veliki-riznitsi

А їх вироби були несхожі на роботу початківців. Кондитери стануть справжньою візиткою закладів та знахідкою роботодавців.

У підсумку, слухачі отримали свідоцтва державного зразка кондитера 3-го розряду, важливий комунікаційний досвід та найголовніше – можливість офіційно працювати за професією.

292448330 3228444670745158 2677587679943606977 n

Більше цікавих світлин - на офіційній сторінці у Фейсбук

зображення viber 2022 10 03 12 54 57 943

Формуємо наступну групу! Початок навчання - 11 жовтня.

Більше інформації про формування груп та умови навчання – на офіційному сайті cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua, а також у Telegram Instagram Facebook YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne 

або за телефонами +38067363 88 27, +38096 539 53 59.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6480831
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1172
1937
13995
6436083
82359
69298
6480831

Ваш IP: 3.14.70.203
На сервері час : 2024-04-27 04:33:48
return_links(3); ?>