Футбольні пристрасті «ЦПТОшників»

футбол ЦПТО слухачі 8 вересня відбувся черговий турнір з міні футболу між працівниками РЦПТО ДСЗ та мешканцями гуртожитку.

Слухачі груп за професіями «Робітник фермерського господарства», «Бармен» та «Верстатник деревооброних верстатів» змагалися із представниками навчального закладу

На бізнес-зустрічі представників індустрії краси однодумці об’єдналися

270913395Рівне. 7 вересня. З метою популяризації навчального закладу та робітничих професій, за якими навчає РЦПТО ДСЗ своїх слухачів, та в рамках співпраці із роботодавцями на базі навчального комплексу з підготовки майстрів індустрії краси, готельного та ресторанного сервісу РЦПТО ДСЗ, що на вул. І. Підкови, 17 а, відбулася бізнес-зустріч на тему «Салон краси як процвітаючий бізнес».

Бармен – особлива складова у коктейлі професій,

DSCF4505адже він - той, хто зрозуміє, підкаже, вислухає та професійно запропонує особливий мікс.

В РЦПТО ДСЗ завершили навчання безробітні із Гощанщини, Дубенщини та Рівного, котрі обрали професію бармена.

Колекція вишиванок від слухачів РЦПТО ДСЗ прикрасила столичну виставку

2На одній із найбільших в Україні виставок легкої промисловості «KievFashion» презентував свої вироби і Рівненський центр профтехосвіти державної служби зайнятості.

Кухарі успішно здали іспит, або Поліська гостинність із ожиново-чорничним присмаком

14169708 1023888587729203 841990815 nДержавна кваліфікаційна атестація слухачів за професією «Кухар» в РЦПТО ДСЗ традиційно відбувається в присутності роботодавців. Вже стало доброю традицією запрошувати на іспити потенційних роботодавців, адже саме під час презентації та дегустації страв вони оцінюють професійні якості своїх потенційних робітників.

Кваліфіковані кухарі дбатимуть про здорове харчування школярів

IMG 5545Відомо, що здоров’я школярів напряму залежить від якісного та корисного харчування.

В Сарнах задля безпеки здоров’я дітей на базі Сарненського навчального відділення Рівненського ЦПТО ДСЗ проходили навчання безробітні, направлені Сарненським РЦЗ, за напрямом «Дотримання вимог при організації харчування учнів загальноосвітніх шкіл».

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6553418
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
4758
5057
20497
6508066
60658
94288
6553418

Ваш IP: 3.15.214.178
На сервері час : 2024-05-19 19:32:38
return_links(3); ?>