Токарі навчалися за індивідуальною формою та вже працевлаштовані

61215561 2204880456492114 8304606819171434496 n28 травня відбулась державна кваліфікаційна атестація двох токарів, які впродовж чотирьох місяців проходили навчання за новою для Житомирщини формою навчання – індивідуальною з елементами дистанційного. Саме така форма підготовки кадрів була обрана Житомирською обласною службою зайнятості спільно з Рівненським центром профтехосвіти державної служби зайнятості. А кадрове замовлення зробило металоообробне підприємство з іноземними інвестиціями «Даніко», що в смт Черняхів. Її переваги в тому, що все навчання проходить безпосередньо на підприємстві: теоретичний матеріал, а це лише 15% навчальних годин, учні отримують від викладача в режимі онлайн, решту часу – опановують навички роботи за верстатом, на майбутньому робочому місці.

Від професійної освіти – до професійної досконалості!

61652897 2381846022044995 7009682979815424 n28 травня на базі ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу та торгівлі» відбулося засідання Регіональної ради професійної освіти Рівненської області. Головне питання - погодження замовлення на підготовку робітничих кадрів у 2019 році.

У засіданні взяли участь члени Ради, директори та представники професійно-технічних навчальних закладів Рівненщини, Рівненського обласного центру зайнятості, роботодавці.

Кваліфіковані оператори котелень готові до професійного виконання обов’язків

DSC 0013Днями у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулася державна кваліфікаційна атестація слухачів, які навчалися за професією «Оператор котельні». На навчання до РЦПТО безробітних направила Костопільська районна філія Рівненського обласного центру зайнятості.

Професія оператора котельні вимагає витривалих та фізично підготовлених робітників, проте нерідко на навчання до РЦПТО ДСЗ приходять і жінки. Світлана Мотчук та Людмила Тукаш з Костопільщини та Людмила Сидорук із Рівного не бояться труднощів, готові професійно виконувати обов’язки. До того ж, усі вони вже мають досвід роботи в теплових пунктах.

Кваліфікованих лицювальників-плиточників чекають на будмайданчиках

DSC 0011Лицювальник-плиточник завжди потрібен у будівельних компаніях, а кваліфікований робітник – справжня знахідка для роботодавця, оскільки якісна робота підприємства і є запорукою його авторитету. Важливо для випускників Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості і те, що, отримавши цінні знання і нові навички, вони можуть впорядкувати і власне помешкання, професійно створити неповторну атмосферу дому на власний смак.

Після 5,5 місяця навчання в РЦПТО ДСЗ, на державній кваліфікаційній атестації (навчальне відділення у м. Рівне, вул. Пирогова,8) слухачі підтвердили хороші теоретичні знання та продемонстрували практичні навички у своїх пробних кваліфікаційних роботах.

Майбутні кваліфіковані закрійники відвідали луцьку «Едельвіку»

0 02 0a 5d26783c6f6cc6eefc32d0d951774739258d082b993c86efc6c0249bed516960 276c16d5Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості співпрацює із багатьма представниками різноманітних галузей. Як зазначила заступник директора Руслана Бодренко, представники швейної галузі відгукуються на ініціативи навчального закладу щодо екскурсій для слухачів – майбутніх кваліфікованих швачок, кравців, закрійників, пропонують для навчання свою продукцію – якісні тканини, прикладні матеріали, фурнітуру та запрошують випускників на роботу.

Днями, за ініціативи майстра виробничого навчання РЦПТО ДСЗ Оксани Мирончук, слухачі, що навчаються за професією «Закрійник», побували на екскурсії у ПрАТ «Едельвіка» у м. Луцьк.

Пригощає кваліфікований кухар із Львівщини

DSCF781225-річна Галина Полянчук із м. Броди Львівської області любить і вміє готувати. Це добре знають військовослужбовці, для яких вона щоразу подає апетитні обіди. Тепер це підтверджено і офіційним документом – свідоцтвом державного зразка, адже кухар успішно підтвердила знання і вміння у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Саме в Рівному кваліфікаційна комісія оцінює результати неформального навчання кухарів з усієї України. Впродовж двох днів претенденти складають іспит - здають тест теоретичних знань на комп’ютері та виконують практичне завдання на навчальній кухні-лабораторії навчально-виробничого комплексу.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8089764
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2727
4136
11342
8044859
38544
104238
8089764

Ваш IP: 216.73.216.34
На сервері час : 2025-07-09 22:32:37
return_links(3); ?>