Офіційні новини

Вишивані обереги Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ

 DSCF2646Мабуть, в душі кожен, хто прийшов цього дня на роботу у вишиванці, прагнув, аби традиційна одноденна акція тривала якомога довше. Ну де ще можна побачити таке розмаїття орнаментів, стільки сонця та тепла, усмішок, щирих компліментів, єднання, гордості та піднесення?!.

19 травня - День вишиванки


vaWFFTwCtNgШановні колеги та слухачі РЦПТО ДСЗ!

Продовжуймо традиції українського народу, пишаймося унікальними вишиваними мотивами різних регіонів - одягаймо вишиванки у дні, що підтверджують нашу особливість, єдність та бережне ставлення до традицій свого народу, та просто тоді, коли душа просить і співає співзвучно із задушевними кольорами на маминих рушниках.

Ми сильні, єдині, непохитні і непереможні, поки в нас живе гордість за своє – українське!

Слава Україні!

 

Представники сільськогосподарської галузі дізналися про привабливість співпраці з Рівненським центром профтехосвіти ДСЗ

 DSCF2490Рівненський центро професійно-технічної освіти державної служби зайнятості активно підтримує ініціативу зустрічей із роботодавцями, оскільки потужна матеріально-технічна база та досвідчена викладацька команда центру – це гарантія кваліфікованої підготовки майбутніх спеціалістів для будь якої галузі вітчизняного ринку.

Так, днями до Олександрійського навчального відділення РЦПТО ДСЗ завітали роботодавці із Сарненщини та Здолбунівщини.

Як рівненські ковалі гартували метал та волю в Івано-Франківську

 13178689 593765367457027 8752116579833316487 nпЗазвичай дива ковальства відбуваються біля гарячих печей, під дзвін молота та у вогняному двобої - в кузнях, де з металом «на ти» силачі-ковалі.

А от наживо побачити, як із розпеченого шматка металу народжується тендітна квітка, унікальний підсвічник, тонкий візерунок-фрагмент майбутньої ковальської брами або пара казкових волів можна було, лише побувавши на XIV фестивалі ковальського мистецтва “Свято ковалів”, що проходив у Івано-Франківську.

 

Про альтернативу екзаменаційним білетам, нові форми іспитів та рівень підготовки випускників

244360548На чергове засідання методичної комісії готельного господарства, ресторанної справи та побутового обслуговування РЦПТО ДСЗ було винесено ряд принципових питань, що стосувалися виробничої практики слухачів, підходів в оцінюванні рівня підготовки майбутніх майстрів, підведення підсумків міжетапного іспиту перукарів та державно-кваліфікаційної атестації кондитерів.

Роботодавцям подобаються нові форми співпраці, або Солодкі пристрасті на нетрадиційному іспиті

 242926610Одна із нових форм співпраці із роботодавцями підтвердила свою ефективність: чергова Консультативна рада (далі – «Рада») за професіями галузі готельно-ресторанного господарства, за ініціативи заступника директора РЦПТО ДСЗ із навчально-виробничої роботи Руслани Бодренко, вперше відбулася просто неба, під час відкритого іспиту у групі майбутніх кондитерів. Усі нагальні завдання, що ставив перед собою даний дорадчий орган, жваво обговорювалися прямо під час нетрадиційного складання іспиту.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

9101394
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1394
7183
14492
9056237
45156
177971
9101394

Ваш IP: 216.73.216.188
На сервері час : 2025-12-11 15:24:58
return_links(3); ?>