Офіційні новини

Наші кращі слухачі: Чанхітха Дуангкео

dsc 0415 1Чанхітха Дуангкео – слухач, який не раз проходив навчання в РЦПТО ДСЗ. Уродженець Лаосу, він ще в далекі дев’яності вирішив залишитися в Україні, отримати громадянство. Його знайомство з навчальним закладом служби зайнятості відбулося, коли після закінчення гідротехнічного факультету Інституту інженерів водного господарства хлопець декілька років не міг знайти роботи.   Тоді, ставши на облік в центрі зайнятості, він отримав пропозицію про перекваліфікацію за професією «монтажник експозицій та художньо-оформлювальних робіт», на яку охоче пристав. Навчання в РЦПТО дуже сподобалося і запам’яталося: ставленням  колективу, викладачів, ефективністю підготовки, великою кількістю практичних занять. Після завершення навчання Дуангкео працював в багатьох місцях – помічником монтажника рекламних конструкцій, продавцем на ринку, кухарем в кондитерському цеху – випікав пиріжки і булки. Саме тоді почав замислюватися про своє покликання, адже готування різних страв завжди йому вдавалося і приносило задоволення. Отже, коли потрапив під скорочення і знову став на облік в центрі зайнятості, не вагався ні хвилини, обираючи навчання за професією «кухар» в Рівненському ЦПТО.

Презентація можливостей РЦПТО у підготовці кадрів для індустрії ІТ

dsc 043023 жовтня Рівненський ЦПТО презентував свої можливості у професійній підготовці безробітних учасникам семінару за участі начальників відділів активної підтримки безробітних та організації профнавчання з усієї України. Головувала на засіданні начальник відділу організації роботи навчальних закладів Державної служби зайнятості Лариса Крячко.

Презентували освітні послуги у Бродах

17 жовтня на запрошення Львівського ОЦЗ Рівненський ЦПТО презентував свої освітні послуги у Бродівському районному центрі зайнятості.  Спеціалісти навчального закладу підготували мультимедійні презентації, відеофільми, буклети, флаєри, брошури а також майстер-класи за професіями «вишивальник», «перукар-модельєр» та «манікюрник». Відвідувачі мали змогу не лише скласти для себе уявлення про умови навчання та проживання, але й оцінити рівень підготовки фахівців на власному досвіді: отримати вишиту серветку, стильну плетену зачіску та художній розпис нігтів.

Підвищили рівень професійної майстерності

 dsc 0393Викладачі та майстри виробничого навчання РЦПТО взяли участь у презентації нового обладнання, влаштованої фірмою «Парті» для діючих кухарів та власників ресторанних бізнесів Рівного. 
Було презентоване італійське обладнання  з інноваційними технологічними характеристиками. Зокрема -  конвекційні печі з механічним управлінням, конвекційні печі з електронним управлінням, розстоювальні  шафи, холодильні та морозильні шафи, набір для піци.
     Детальніше розглядався пароконвектомат, про який розповів і дав змогу порівняти  простоту у використанні і універсальність фритюрниці (на прикладі приготування картоплі «фрі» ) шеф-кухар київського ресторану Ілля Дімковський.

Вибираємо професію разом з професіоналами

     10 жовтня 2013 року Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості взяв участь у  круглому столі "Зайнятість випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2013 року". Захід був організований Рівненським міським центром зайнятості. До участі у ньому були запрошені випускники загальноосвітніх навчальних закладів 2013 року, які не навчаються та не працевлаштовані,  разом з батьками.

Співпраця РЦПТО із Рівненським центром сприяння бізнесу

     Минулої п’ятниці п’ятеро викладачів РЦПТО з бізнес-планування підвищували власний професійний рівень на тренінгу «Школа бізнесу. Як розпочати власну справу», що проходив у нещодавно відкритому Центрі сприяння бізнесу. Заняття провів консультант центру, тренер Віктор Голуб. Учасники, згідно із програмою тренінгу, проаналізували сильні та слабкі сторони малого і середнього бізнесу, найбільш значимі складові успішного бізнесу, пошук та методи генерації бізнес-ідей. Були розглянуті необхідність бізнес-планування, структура бізнес-плану та моделі роботи над ним. Проведені різні види аналізу ринку, конкурентного середовища,  сформований комплекс маркетингу. Наприкінці торкнулися організаційно-правових аспектів ведення власної справи. У роботі застосовувалися такі форми навчання як, індивідуальна робота, робота в командах, міні-лекція, метод мозкового штурму.  

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8972257
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
433
6399
35411
8890232
93990
220443
8972257

Ваш IP: 18.97.14.81
На сервері час : 2025-11-16 01:48:32
return_links(3); ?>